Momenteel hebben zich meer dan 120 bedrijven bij Milieuhulp aangesloten en ondersteunen zij ons door middel van een donering, sponsoractiviteiten en vrijwilligerswerk. Elke manier van hulp kunnen wij goed gebruiken om op die manier meer mensen te kunnen informeren. Milieuhulp streeft er naar om meer bewustzijn te creëren op het gebied van natuur en gezondheid en om dit succesvol uit te voeren, bieden wij veelal lezingen door het hele land. Ook organiseren wij diverse events om aandacht te schenken aan bijzondere en behulpzame bedrijven. Om u een beeld te geven van onze dankbaarheid, hebben wij hier een aantal van de deelnemende bedrijven voor u uitgelicht.

Design & Reclame Signature

Wellicht ons grootste partner wanneer het aankomt op het actie voeren voor een beter milieu. Design Studio Signature helpt mee tijdens Milieuhulp’s grootste event van het jaar: Better Earth Now. Zij sponsoren ons door middel van drukwerk van onze flyers, toegangskaarten en banner materiaal. Sinds 2010 zijn zij betrokken bij alle activiteiten van Milieuhulp en is eigenaar Bart inmiddels onderdeel van onze familie geworden. Design & Reclame Signature heeft ons laten weten een langdurige werkrelatie te behouden en zullen we in de aankomende jaren nog vaker op onze events terug gaan zien.


Barbecue John

Barbecue John serveert vanuit de welbekende foodtruck traditionele barbecue gerechten, rechtstreeks vanaf het vuur. Deze authentieke manier van vlees bereiden doet het nog altijd goed op food festivals en andere events. Barbecue John is deelnemer van de Milieuhulp organisatie en zet zich in voor een beter milieu door middel van biologisch stukken vlees. Alle tools die zij tijdens het bereiden gebruiken zijn duurzaam en milieubewust. De foodtruck zelf rijdt elektrisch en hier kunnen menig foodtrucks een voorbeeld aan nemen. Ook dit jaar zal Barbecue John deelnemen aan Better Earth Now en u verrassen met zowel traditionele stukken vlees als een geheel vegan menu!


Janssen & Bosch Accountants

Het kantoor van Janssen & Bosch Accountants is volledig ecologisch ingericht. Door het gebruik van duurzame meubilair mag deze accountant zich zeer milieubewust noemen. Vanaf 2009 is Janssen & Bosch Accountants trotse deelnemer van Milieuhulp en dit laten zij merken door middel van diverse donaties. Zo verzorgen zij onder andere financiële diensten voor Milieuhulp en doneren zij regelmatig bedragen tijdens onze grote events. Janssen & Bosch Accountants heeft sinds juni 2016 geen printer meer in het kantoor staan, dankzij de overstap naar de digitalisering van documenten. Catering voor het personeel laten zij verzorgen door een biologische partner en zelfs de koffie is zorgvuldig geselecteerd.


Nature First Magazine

Nature First Magazine is een maandelijkse tijdschrift met het laatste nieuws op het gebied van natuur en milieu. Vanaf de deelname in 2014, wijdt Nature First Magazine meerdere artikelen en advertenties aan Milieuhulp. Zo zorgen zij voor extra aandacht voor onze organisatie en weten zij meer deelnemers te overtuigen om mee te doen aan onze events. Ook brengen zij 1 keer in het jaar een speciale editie uit over het Better Earth Now event, met een uitgebreide reportage en programma bedoeld voor onze bezoekers. Zonder de hulp van onze deelnemers en sponsors heeft Milieuhulp niet zo ver kunnen komen als nu.